2016 m. sausio 23 d., šeštadienis

Avižinių dribsnių blynai

Skonis: pusiau blynai- pusiau sausainiai.

Su šokolado gabaliukais 
Tinka ir vegetarams ir veganams.
Labai paprastas ir greitas paruošimas.
250 gr avižinių dribsnių pamirkyti šaltame vandenyje apie 5 minutes. Vandens perteklių išpilti, kad dubenyje liktų tik dribsniai. Pridedame 5 v. š. miltų ( paprastų kvietinių arba tokius, kokius paprastai naudojate), 2 šaukštus stevijos miltelių (arba cukraus), 0,5 šaukštelio cinamono.
Sumaišome iki vientisos masės ir kepam naudodami kokosų (ar kitą, jums įprastą) aliejų.
Tešla tiršta, blynelius galima formuoti ir rankomis.
Pateikti su trintom uogom, uogiene, juogurtu ar tiesiog grietine.
Paįvairinimui galima įmaišyti smulkintų riešutų, sėlenų, sėklų.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą